Sund & Fit

Så tilbyder Klarup Fitness igen personligt Sund&Fit forløb, med egen målsætning for din træning og rådgivning vedr. kost med ABC metoden. Vil du tabe fedt og blive stærkere eller vil du bare i forpligtende træningsfællesskab med et mål – så læs videre:

Det er et 14 ugers forløb uge 34 – 48, d.21/8 til d.27/11 fast træning onsdage kl. 19 -20

I forløbet er der 5 lørdage hvor der tilbydes holdtræning/teknik/kostråd.

3 kropsanalyser/kostvejledninger i forløbet, opstart uge 34, midtvejs uge 40 og afslutning uge 48.

Gennem forløbet bliver du introduceret til øvrige hold i Klarup Fitness.

1 foredrag og/eller 1 gæsteinstruktør træning i forløbet ligeledes. Info om det senere.

Vi har 12 pladser – det koster 1195 kr. samt medlemskab af Klarup Fitness pr. mdr. 200 kr. Nyt medlem – 100 kr. for oprettelse/nøglebrik, ved opstart.

Rabat for tidligere Sund & Fit medlemmer minus 15%

Der vil være en individuel opstartssamtale hvor der foretages kropanalyse samt cardio/styrketest.

Denne opstartssamtale og test, giver os mulighed for i fællesskab at sætte realistiske mål for forløbet. Opstartstesten og særligt kropsanalysen, giver mulighed for at følge udviklingen, og der foretages endvidere midtvejs og slutmålinger. Samtalen er i uge 34 nærmere bestemt tirsdag/onsdag d.20.-21. august – samtale incl. test varer ca. 30 min. Du får allerede ved tilmeldingen tidspunkt for samtalen.

Sund & Fit holdet har hver onsdag fælles træning på lukket hold, kl.19-20, hvor der også ”gives fælles info”.

Øvrig træningsmængde afhænger af, hvad der passer til din målsætning. Der udarbejdes et individuelt træningsprogram der vil inkludere både frivægte og maskiner. Disse træningsprogrammer får du gennemgået af instruktørerne.

De 6 lørdage i forløbet vil være en ekstra mulighed for at få arbejdet med teknik, få snakket om kost samt få trænet lidt ekstra – og ikke mindst have det sjovt sammen.

Det er altid muligt at supplere med træning på andre hold, hvilket du gennem forløbet bliver introduceret til.

Ønsker du dette fantastiske tilbud, så send en mail til Ulla@klarupfitness.dk Derefter vil du modtage en mail med link, hvor endelig tilmelde dig og betale. Har du eventuelle spørgsmål så kontakt Klarup Fitness på mobil: 2579 9270

Sund&Fit hilsner fra Steffen & Vibeke

Vi glæder os til at se dig!